НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
Картинка 1419022 Картинка 6235133 Картинка 8730707 Картинка 10014280 Картинка 9419694 Картинка 10255973 Картинка 4386946 Картинка 1537695 Картинка 12168391 Картинка 4840192

Съобщения

Национални дни на кариерата 2021

Уважаеми
 Студенти

20-то юбилейно издание на най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата“ 2021 ще се проведе присъствено и виртуално. Кариерното изложение ще ви даде възможност за живи срещи и виртуални интервюта с работодатели от различни браншове.

Национални дни на кариерата“ ще се проведат през месец май, а виртуално на 8-ми април. Академичните градове, където ще се проведат на живо са:   

·     София (18-19 май) 

·     Варна  (10 май) 

·     Пловдив (12 май) 

·     Габрово (очакваме нова дата за провеждане) 

·     Русе (очакваме нова дата за провеждане) 

·     Свищов (очакваме нова дата за провеждане) 

·     Велико Търново (очакваме нова дата за провеждане). 

 

Линкове към събитията в социалните мрежи: 

Регистрация за посетители: nationa.careerdays.bg 

Национални дни на кариерата 2021 - national.careerdays.bg  

LinkedIn събитие- https://bit.ly/3uZfsju 

Facebook събитие- https://bit.ly/3rwgTnm 

 


Онлайн кариерен форум „Кариера в България“

Министерство на труда и социалната политика в сътрудничество с Агенцията по заетостта организира онлайн кариерен форум „Кариера в България“ на 12 януари 2021 г. от 11 ч. Събитието ще се проведе чрез платформата на Европейската комисия https://www.europeanjobdays.eu/en/events/carrer-bulgaria

Включването в събитието се осъществява с интернет връзка. Регистрацията за форума е отворена и участието е безплатно. 

На кариерното изложение участниците ще имат възможност да осъществят директен контакт с работодатели, да се информират за предлаганите от тях работни места и да кандидатстват по обяви за работа. 

На вниманието на студентите – възможност за стаж в чужбина

AIESEC in Bulgaria, която е международна младежка организация, подпомага развитието на студентите и ги изпраща в чужбина на професионални и доброволчески стажове, чрез които да придобият повече опит в дадена сфера. Организацията от няколко години има партньорство с ООН и работи по техните цели за устойчиво развитие.

Ако искате да заминете на международен стаж, където ще имате възможност да се развиете личностно и професионално, организацията ви предоставя тази възможност. 

Регистрирай се на долупосочения линк за допълнителна информация:

 
Обучителна стажантска програма

На 14-ти октомври 2020 г. Партнърс Груп БГ организира онлайн семинар за студенти. Всички студенти включили се в онлайн семинара ще получат покана за участие в обучителната стажантска програма. Обучителният цикъл в стажантската програма трае 6 седмици и включва менторство от най - успешните мениджъри в компанията за България и Словакия. Насочена към придобиване на практически умения от бизнеса, след успешно завършването на обучението, студентите получават сертификат и възможност за започване на работа или възможност за стартиране на собствен бизнес. 

За регистрация в онлайн семинара, даващ възможност за участие в програмата, е необходимо да се попълни следната форма:

 


 

Във връзка със създадената от МОН Информационна база за „стажант-учители“, която цели мотивиране и привличане на завършващи студенти от педагогически специалности в системата на средното образование, както и подпомагане процеса на назначаването им като учители на свободни позиции в училищата, е необходимо да се регистрирате на следния адрес: http://trademarket.mon.bg/login/student.

Регистрацията е необходимо условие за кандидатстване и евентуално последващо назначаване като учител по ФВС.

 

 

 

 
??????? ??? Facebook Twitter Share