Ќј÷»ќЌјЋЌј —ѕќ–“Ќј ј јƒ≈ћ»я "¬ј—»Ћ Ћ≈¬— »"

ћащабни ремонти на ѕ”—Ѕ Дѕроф. »ван —тайковУ Ц ¬итоша

 

—лед завършване на учебните курсове Д“уризъм, алпинизъм, ориентиранеУ, през месец август, ръководството на Ќационална спортна академи€ Д¬асил ЋевскиУ стартира планирани€ мащабен ремонт на планинската учебно-спортна база Дѕроф. »ван —тайковУ на ¬итоша.

¬ момента се изгражда изц€ло нова отоплителна и вентилационна системи, което включва нови бойлери, котле, радиатори, помпи и вентилаци€ на кухненски€ бокс. –емонт тече и на покрива с премахването на керемиди, полагане на топлоизолаци€ и ц€лостно бо€дисване. ¬ кра€ на месец септември започва реновирането на спалните помещени€, коридорите, парапетите и терасите.

Ќапълно обновена базата ще е готова да посрещне студентите ни от новата учебна година, каквато е и целта на ръководството на Ќ—ј в изпълнение на управленската програма 2019-2023, с ко€то ректорът, проф. Ќиколай »зов, встъпи в мандата си.

Ќа планинската учебно-спортна база Дѕроф. »ван —тайковУ на ¬итоша се провеждат учебните курсове Д—нежни спортовеУ и Д“уризъм, алпинизъм, ориентиранеУ.

    ¬сички новини


??????? ??? Facebook Twitter Share