НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
Картинка 8674550 Картинка 8648047 Картинка 6774994 Картинка 6853933 Картинка 4238579 Картинка 2708557 Картинка 989706 Картинка 11664022 Картинка 12235432 Картинка 5710119

Доброволците в честванията за 80 г. НСА получиха сертификатите си с благодарност


Със сърдечни поздравления и благодарност от академичното ръководство бяха посрещнати студентите доброволците, чиято неуморна работа и всеотдайност допринесоха за перфектното провеждане на събитията на 2-3 декември 2022 г., посветени на 80-ата годишнина на Национална спортна академия „Васил Левски“. На специално организираната среща в Аула Максима те получиха сертификатите си за участие в доброволческата инициатива лично от ректора проф. Николай Изов, зам.-ректора проф. Татяна Янчева и помощник-ректора проф. Кирил Андонов, под чието ръководство се проведоха основните събития.

Почти 600 студенти, организирани от доц. Георги Драганов – ръководител на Центъра за доброволчество към НСА, посветиха време, усилия, умения в изключително отговорната и сложна  подготовка и реализация на мащабната програма на честванията. Отзвукът от събитията, сред които III-ят Международен научен конгрес „Приложни науки в спорта“ и спектакълът „Полет към звездите“, надхвърли очакванията и затвърди авторитета на институцията Национална спортна академия.

„Този успех дава основание да се гордеем с постигнатото, както и с вас – студентите на Национална спортна академия. Вие сте най-голямото ни богатство. Дълбок поклон и респект! Сърдечно ви благодарим!“, заяви ректорът в обръщението си към доброволците.

Позовавайки се на отзиви от участниците в конгреса проф. Янчева, зам.-ректор по научната и международна дейност, сподели: „Със своята отдаденост, със супер дисциплината си доброволците успяха да впечатлят представителите на чуждестранните делегации. Всички бяха възхитени от атмосферата, която нашите студенти създадоха. Вярвам, че тръпката, която преживяхте, ще ви запали за науката и на следващите форуми ще участвате, освен като доброволци, и с научни презентации.“

Срещата завърши с благопожелания за предстоящите коледни и новогодишни празници и с усещането за удовлетворение от добре свършената работа. 
 


 
Facebook Twitter Share