НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
Картинка 10238252 Картинка 5089586 Картинка 1381853 Картинка 9622691 Картинка 12103113 Картинка 7405422 Картинка 5077583 Картинка 904855 Картинка 9203332 Картинка 7320281

Президентът на БФ Волейбол посети НСА преди старта на държавното по плажен волейбол

Президентът на Българската федерация по волейбол, Любомир Ганев посети НСА, за да се запознае на място с реновираните игрища в кампуса на Академията, на които от 3 до 5 юни ще се проведе първия турнир на Националната верига по плажен волейбол. 
Ректорът, проф. Николай Изов представи на легендата на българския волейбол всичко направено за модернизацията на волейболните кортове, отговарящи вече на изискванията на международната федерация за първенства и турнири в този спорт.
„Г-н Ганев  е не само възпитаник на Спортната академия, а и радетел за нейното развитие, човек, който се грижи за спорта като цяло. Само преди година бяхме тук, разговаряхме за нашите идеи и ето, че днес резултатът е налице. От това печели спорта в България, студентите, младите хора“ – заяви проф. Изов и изрази надежда, че сътрудничеството с федерацията ще продължи да е ползотворно и в бъдеще. Той представи на госта и реновираната конферентна зала в Ректората, която бе открита със заседание на Академичния съвет по-рано през деня.
От своя страна президентът на волейболната федерация изказа адмирациите си за направеното от страна на НСА амбициозният проект да бъде осъществен в планираните срокове. С начален удар Любо Ганев даде символичен старт на състезателния сезон по плажен волейбол в Спортната академия. 
На срещата присъстваха ректорското ръководство на Академията, ръководителят на катедра „Баскетбол, волейбол, хандбал“ – Георги Божилов, преподавателите от сектор „Волейбол“ в катедрата гл. ас. Владимир Котев и ас. Георги Бирбочуков.
  
??????? ??? Facebook Twitter Share