НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
Картинка 11261160 Картинка 9014529 Картинка 2649990 Картинка 6072744 Картинка 7500425 Картинка 9220784 Картинка 10237396 Картинка 2582989 Картинка 1059339 Картинка 6401219

Успешно партньорство на НСА и Bulgaria Sports & Wellness Show 2021

Стотици любители на спорта и здравословния начин на живот посетиха изложението за фитнес, спорт и уелнес Bulgaria Sports & Wellness Show, което се проведе в партньорство с Национална спортна академия „Васил Левски“ от 18 до 20 юни.
В хотел „Маринела“ се събраха десетки утвърдени фирми и брандове, които запознаха посетителите със своите решения, продукти и услуги – спортни стоки, здравословни храни, фитнес екипировка, спа дестинации и уелнес услуги.
НСА участва със свое рекламно място на изложението, а членовете на Студентския съвет представиха тенденциите и новостите при кандидатстване за учебната 2021/2022 година, както и възможностите за реализация.
Събитието бе открито от проф. Татяна Янчева, заместник-ректор по научната и международна дейност на Академията и Георги Дучев – директор на Bulgaria Sports & Wellness. „Логично НСА стана партньор на това събитие, защото за нас е от голяма важност хората, свързани със спорта, спортната наука и спортната индустрия да обменяме знания и опит, за да вървим успешно напред по пътя на развитие“ – заяви в приветствието си проф. Янчева.
В последвалата конференция спортни специалисти, инвеститори и доставчици обсъдиха най-важните тенденции, предизвикателства и възможности в бизнеса, спортната и уелнес индустрия. Ръководителят на катедра „Тежка атлетика и спорт за всички“  доц. Валентин Панайотов и ръководител на специалности „Фитнес“ и „Културизъм“ в НСА бе сред експертите, които дискутираха любителския спорт и фитнес индустрията в България след пандемията: какви са предизвикателствата и има ли скрити възможности.
В двудневен семинар топ атлети и специалисти споделиха опит и полезни съвети за различни методики за тренировка и режими на хранене.
Посетителите на фестивала проследиха демонстрации по бойни изкуства, екстремни и силови спортове и имаха възможност да се включат в открити тренировки по различни спортове.
 

Всички


 
??????? ??? Facebook Twitter Share