НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
Картинка 2014315 Картинка 9809740 Картинка 1297367 Картинка 1520429 Картинка 4945911 Картинка 9995622 Картинка 688179 Картинка 257016 Картинка 10780862 Картинка 3988179

НСА и „Пампорово“ АД със стратегическо партньорство в спортно-туристическата индустрия и здравния туризъм

 
Ректорът на Национална спортна академия „Васил Левски“ проф. Николай Изов и мажоритарния собственик на капитала на „Пампорово“ АД  и главен изпълнителен директор на „СИЕСАЙЕФ“ АД - г-жа Цветелина Бориславова, подписаха днес договор за съвместно сътрудничество, с който поставиха началото на стратегическо партньорство в сферата на спорта, спортния и здравен туризъм.
Двете страни се договориха на експертно ниво да бъдат разработени конкретни проекти, които да реализират основните цели в цялостната програма, разработена от екипа на „Пампорово“ АД за превръщането на курорта в целогодишна дестинация за спортен и здравен туризъм. „Програмата си за целогодишна работа създадохме с цел съчетаване на спортно-възстановителни, здравно-възстановителни процедури и такива за пост КОВИД увреждания. Аз виждам сътрудничеството ни в комплексния подход – хранене, движение, спорт, възстановяване  и тук за нас са много важни вашите кадри в кинезитерапията, туризма и здравните грижи“ – заяви Цветелина Бориславова при подписването на договора и допълни, че той е изключително важна стъпка в процесите на взаимодействие между бизнеса, науката и спорта. 
Проф. Николай Изов приветства г-жа Бориславова за това, че е част от организациите и институциите, които се обръщат към НСА за професионална експертиза, за сътрудничество и съвместни дейности във важни области. Той изрази и увереността на колегите си, че сътрудничеството ще е ползотворно във всички направления. „Г-жа Бориславова е човек, който има много идеи и ги осъществява в името и за развитието на зимните ни курорти като туристическа дестинация и здравен туризъм целогодишно, което е от изключителна важност за страната ни“ – допълни проф. Изов.
Той използва случая да отправи покана към Цветелина Бориславова да бъде гост на честванията на 80-годишнината на Спортната академия.
На церемонията по подписване на договора за сътрудничество и последвалата работна среща присъстваха ректорското ръководство на НСА, доц. Петър Янков – ръководител на катедра „Снежни спортове“ и доц. Стефка Джобова – ръководител на магистърска програма „Адаптирана физическа активност и спорт“ 


Всички


 
??????? ??? Facebook Twitter Share