НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
Картинка 5880545 Картинка 985912 Картинка 198353 Картинка 6744605 Картинка 5608845 Картинка 4007956 Картинка 8344166 Картинка 3120152 Картинка 4780601 Картинка 208207

Отвори врати изцяло реновираната зала по ритмика и танци в НСА

 
Ректорът, проф. Николай Изов,  ректорското ръководство, преподаватели и студенти от катедра „Гимнастика“ откриха официално реновираната зала по ритмика и танци в закрити спортни съоръжения на НСА „Васил Левски“.
Ремонтът на залата бе извършен в определения срок изцяло с финансови средства на Академията. Напълно обновени са електрическата инсталация, подовото покритие, осветлението, обособена е вече и съблекалня с пътеки за подход към нея, монтирани са нови стъклопакети, лакирана е акустичната облицовка по стени и тавани. В най-скоро време се очаква доставката и на ново модерно техническо оборудване за озвучаване.
„Това е поредната зала, която ремонтираме с наши усилия и средства и няма да спрем дотук в желанието си да създаваме условия за по-качествен учебен процес и състезателна дейност на нашите студенти и спортисти. Ползвайте я със здраве, а ние продължаваме с инвестиционната програма, за да могат хората, когато влизат в Академията да се чувстват добре и комфортно“ – заяви в приветствието си проф. Изов. Той благодари на колегите от отдел „Капитално строителство“, които въпреки огромния обем ремонтни дейности по базите на Академията успяха в срок и качествено да изпълнят ремонта и на залата по ритмика и танци. 
Ръководителят на катедра „Гимнастика“, доц. Георги Сергиев благодари на ръководството за всичко, което прави до момента не само за катедрата, а за цялата Академия. Той изказа убеждението си, че единствено това е пътя НСА да бъде още по-модерен университет, предпочитан както за образование, така и за спорт. 


Всички


 
??????? ??? Facebook Twitter Share