НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
Картинка 8124907 Картинка 377077 Картинка 3206346 Картинка 11565520 Картинка 5772799 Картинка 11638687 Картинка 812125 Картинка 7407996 Картинка 7420773 Картинка 8531396

Академичното ръководство откри реновирана съблекалня на открити спортни съоръжения

 По стара традиция ректорът, проф. Николай Изов, в присъствието на ректорското ръководство, връчи ключовете на изцяло обновената съблекалня към терена за футбол в открити спортни съоръжения на доц. Емил Атанасов – ръководител на катедра „Футбол и тенис“ в НСА „Васил Левски“.
Постройката разполага със съблекалня, вътрешна и външна тоалетни, складово и офис помещение, а осъществяването на идеята за ремонта и реализирането на проекта стартират в мандата на проф. Пенчо Гешев – ректор в периода 2012-2019 г.
„Благодаря на проф. Гешев, който положи началото и днес е с нас, за да споделим този хубав момент. Дълги години постройката имаше проблеми с покрива, с водата, с хигиената, а сега всички виждате прекрасните условия“ – заяви в приветствието си проф. Изов и пожела да се ползва със здраве съблекалнята и съответно да се повишава качеството на образователния процес.
От името на членовете на катедра „Футбол и тенис“ доц. Атанасов отправи благодарност за ангажираността и последователната инвестиционна политика на ръководството и припомни, че за първи път от десетилетия на комплекса на открити спортни съоръжения са осигурени съблекални с нормални условия за тяхното ползване, така както трябва да бъде в едно европейско висше училище.
В продължение на това проф. Изов подчерта, че към момента стартира ремонта на стола на Академията, който преди месец бе включен в газопреносната мрежа. Успоредно с него започва ремонта и на залата по хореография в закрити спортни съоръжения, а при вече одобрен проект в най-скоро време стартира изграждането на дългоочаквания образователно-информационен център на НСА.
На събитието днес присъстваха още проф. Лозан Митев – председател на Общото събрание на Спортната академия, гл. ас. Силвия Радойска – старши-треньор на женския футболен отбор на НСА, доц. Цветанка Захариева – ръководител на сектор „Тенис“, доц. Галина Очева – ръководител на център „ОКС Магистри“ и сектор „Тенис на маса“, Сюлейман Сюлейман - член на студентския съвет и др.
 

Всички


 
??????? ??? Facebook Twitter Share