НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

10.10.2018 - Тридневен курс на тема: „Правилознание и съдийство на лекоатлетически състезания

ЦСДК при НСА „В. Левски“ съвместно с БФЛА, катедра „Лека атлетика“ и „КЛАСА“ организират тридневен курс на тема: „Правилознание и съдийство на лекоатлетически състезания“. Обучението, с основен лектор проф. Апостол Славчев, доктор, е предназначено за лица, които имат най-малко средно образование. Завършилите курса получават удостоверение от НСА и документ за съдийска правоспособност по лека атлетика (категория „А“ или „В“).

Първото обучение е предвидено в периода 2-4 ноември (петък – неделя) 2018 г. при положение, че бъде сформирана група. За целта е необходимо желаещите в срок до 28 октомври да заявят участие при проф. Славчев на имейл slav_a@abv.bg или телефон 0898 776684.

При сформирана група всеки подал заявление ще получи потвърждение на посочения от него имейл (телефон) за началото на курса. В този случай кандидатът за обучение трябва да се яви за започването му на 2 ноември (петък) в 13.00 ч., НСА (Студентски град) - зала А5, като носи копие от диплома (с приложението) и 2 бр. снимки. Обучителната такса е в размер на 60 лв. Тя се заплаща в същия ден в касата на НСА само чрез ПОС терминал (с карта).Всички


Сподели във Facebook Twitter Share