НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
Картинка 4228035 Картинка 4955537 Картинка 9650225 Картинка 6305062 Картинка 10457290 Картинка 8256195 Картинка 6733279 Картинка 5343236 Картинка 2627351 Картинка 3450799

Студенти на НСА се срещнаха с ученици от Варна, Добрич и Кранево

Публикувано на 24 февруари 2020

Трима от най-активните студенти на НСА   посетиха спортни и средни училища във Варна и Добрич, запознавайки гимназистите с възможностите за продължаване на обучението им във висши училища. Визитата им бе част от кандидатстудентската кампания на Национална спортна академия „Васил Левски“ за 2020 година.

Презентация на обучението в Академията направи Денис Хаджиев, който подчерта, че НСА подготвя висококвалифицирани специалисти в областта на спорта, физическото възпитание, кинезитерапията, спортния мениджмънт, спортната анимация, спортните шоупрограми, спортната журналистика, специалисти за българската армия и МВР и др.

Огромен бе интересът към визитата в Спортното училище във Варна, където студентите ни Виктория Георгиева, Денис Хаджиев и Василий Караджов отговаряха на въпроси на учениците относно различните специалности и формите на обучение, като не пропуснаха да обяснят че за възпитаниците на спортни училища приемът в НСА е с облекчен режим.

Интерес бе провокиран и в математическата гимназия във Варна, а въпросите бяха свързани с приема и обучението във факултет „Обществено здраве, здравни грижи и туризъм“. Въпроси към нашите представители имаше и по теми, свързани с възможностите за участие в международни спортни програми, проекти и стажове.

Посещения имаше и в спортното училище в Добрич, СУ „Любен Каравелов“- Добрич, ледените пързалки в Добрич и Кранево, игрищата за игри с топка във Варна, басейн „Приморски“- Варна, спортен комплекс „Локомотив“- Варна, басейн „Дом Младост“- Варна и спортен клуб „Викинг Инс“ Варна.

Екип на НСА:
Денис Хаджиев – магистър (магистърска програма  „Спорт, фитнес,  здраве“)
Виктория Георгиева – студент II курс във факултет „Педагогика“
Василий Караджов – студент III курс във факултет „Педагогика“

 

 


 
Facebook Twitter Share