НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Голям интерес за кандидатстване в НСА в Казанлък и Стара Загора

При изключително голям интерес премина представянето на НСА „Васил Левски“ в Казанлък и Стара Загора по време на посещението на екип от Академията, като част от кандидатстудентската кампания за 2020/2021 г.

Ученици и преподаватели от пет гимназии в Казанлък, както и представители на местния бейзболен отбор, се събраха в Актовата зала на СУ „Екзарх Антим I“, за да се запознаят с условията за кандидатстване и обучение, най-вече, във факултет „Обществено здраве, здравни грижи и туризъм“.

За поредна година представителите на НСА бяха посрещнати сърдечно в СУ „Тодор Каблешков“ в Стара Загора, а учениците показаха задълбочени познания в сферата на спорта в проведената викторина. На срещата присъства и част от юношеската формация на ПФК „Берое“.  Интересът на всички бе насочен  предимно към предлаганите специалности във факултети „Спорт“ и „Педагогика“ и учебно-спортната база на Академията.

Eкипът на НСА „Васил Левски“ изказва благодарности на кмета на Казанлък г-жа Галина Стоянова, на ст. експерт Румяна Сандалова – РУО Казанлък, на г-н Димо Неделчев – директор на СУ „Тодор Каблешков“ в Стара Загора и учителите по спортна подготовка.

 

    Всички новини


??????? ??? Facebook Twitter Share