НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Катедра Гимнастика проведе научната си конференция

Ежегодната научна конференция на Катедра „Гимнастика“ на Национална спортна академия „Васил Левски“ се проведе на 23 май.

На откриването на форума присъстваха ректорът проф. Пенчо Гешев и зам.-ректорите проф. Татяна Янчева – по научната и международна дейност и проф. Апостол Славчев – по качеството на образованието и акредитацията. Модератор на пленарните сесии беше доц. Георги Сергиев.

Тазгодишното издание на конференцията се отличава с големия брой магистри и докторанти сред авторите на докладите – факт, който изтъкна и ректорът проф. Пенчо Гешев в приветствието си към участниците. „Месец май се очертава в НСА като дни на науката. Катедрените конференции са своеобразен преглед на нашата дейност като преподаватели през учебната година. Това е възможност всеки от преподавателите да сподели идеи и опит“, подчерта ректорът.

Почти всички преподаватели от катедрата взеха участие с доклади или постери. Жури с председател проф. Бонка Димитрова, и.д. ръководител Катедра „Гимнастика“ определи най-добрия сред докладите. Неговият автор гл.ас. Милена Търничкова спечели приза на името на проф. Никола Хаджиев.

   Всички новини


Сподели във Facebook Twitter Share