НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
Картинка 5374630 Картинка 12296207 Картинка 7684171 Картинка 11047359 Картинка 619770 Картинка 9436360 Картинка 11069451 Картинка 447778 Картинка 11983875 Картинка 1265818

Националното представителство на студентските съвети (НПСС) откри процедура за номинации в XI-то издание на Националния приз „Студент на годината"

Публикувано на 11 октомври 2017

УВАЖАЕМИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ,

Търсим Вашите успешни студенти! Тези, които през учебната 2016/2017 година имат високи постижения в областите на висше образование. Ние ценим Вашия труд и този на Вашите студенти. Молим да разпространете тази информация сред успешните студенти и тези с високи резултати.

Националното представителство на студентските съвети (НПСС) откри процедура за номинации в XI-то издание на Националния приз „Студент на годината".

Студентите, желаещи да участват, могат да подават своите документи до 20 ноември 2017 година, а призьорите ще бъдат отличени на официална церемония в град София през месец декември.

Националният приз „Студент на годината" се учредява в началото на 2006 година, по инициатива на делегатите в Общото събрание на Националното представителство на студентските съвети в Република България.

Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти пред обществеността, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование.

Студентите и докторантите трябва да докажат своите постижения, представяйки документи за постигнатите резултати в науката, културата, спорта и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво. В конкурса може да участва всеки студент или докторант, който е завършил успешно първи курс и има съответните постижения в областта, в която се обучава.

Жури, в състав от водещи експерти от всички области на образованието, ще определи общо 12 награди в първа сфера на конкурса, в съответните области на образование, като награда за Най-добър чуждестранен студент в България, Докторант на годината 2017 и Студент на годината 2017.

Студент на годината в Република България за 2017г. Журито ще определи победителя “Студент на годината” сред дванадесетте най-добри претендента от първа сфера на класификатора. След избора на “Студент на годината”, следващият по постижения заема неговото място в съответното направление.

Докторант на годината в Република България за 2017г. Журито ще определи победителя “Докторант на годината” след класиране на всички постъпили кандидатури.

Чуждестранен студент на годината в Република България за 2017г. Журито ще определи победителя след класиране на всички постъпили кандидатури. Наградата се присъжда за високи постижения в областта на научната, културната, спортната и други дейности, свързани с образователния процес на студента.

Награда за принос в развитието на националните студентски политики, изграждащи имиджа на НПСС. Изпълнителният съвет на Националното представителство на студентските съвети в Република България ще определи наградените в съответната сфера.

Повече информация може да получите на сайта на инициативата: www.studentnagodinata.eu.



---

Мариян Ников

Администратор на Националното представителство на студентските съвети в Република България
тел. 0889 02 48 49
e-mail: admin@npss.bg
Намерете ни във Facebook
Български студентски портал

***

Документи за изтегляне
doc file
Формуляр
pdf file
Информация
pdf file
Прессъобщение
png file
Плакат
           


 
Facebook Twitter Share