НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Годишен абонамент за Journal of Applied Sports Sciences!

Уважаеми автори,

Уважаеми колеги,

Вече можете да се абонирате за новото научно списание Journal of Applied Sports Sciences! Стойността на годишния абонамент е 40.00 лева, като това включва получаване на двата броя на списанието за съответната година. Абонаментът може да бъде заплатен на касата на НСА „Васил Левски“ или на следната банкова сметка на НСА: BG83 BNBG 9661 3100 1751 01 Ако желаете да извършите банково плащане, моля да въведете следната информация при извършване на плащането: Годишен абонамент за Списание „Приложни науки в спорта“ и името на лицето, за което се извършва плащането.

След като извършите Вашето плащане на годишния абонамент, е необходимо да направите регистрация и в сайта на списанието. Регистрационната форма може да откриете на следният линк: http://journal.nsa.bg/bg/content-registratiHYPERLINK "http://journal.nsa.bg/bg/content-registration-form/"oHYPERLINK "http://journal.nsa.bg/bg/content-registration-form/"n-form/  

Ако желаете да получите списанието си по пощата или чрез куриер, моля свържете се с нас на електронната ни поща journal@nsa.bg, за да ви запознаем с допълнителните такси за куриерски услуги.

   Всички новини


Сподели във Facebook Twitter Share