НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Международен научен конгрес «Приложни науки в спорта»

Уважаеми колеги и студенти,

Имаме удоволствието, да Ви поканим да вземете участие в Международен научен конгрес «Приложни науки в спорта» на Национална спортна академия «Васил Левски». Конгресът ще се състои на 1 и 2 декември 2017 година на територията на нашия спортен университет. Научното събитие ще бъде в рамките на честването на 75-та годишнината от създаването на първата специализирана институция за спортно висше образование в страната, сега Национална спортна академия.

Международният научен конгрес за приложни науки в спорта на Национална спортна академия е структуриран като платформа за презентиране и дискусии на съвременното развитие, тенденциите и перспективите във физическото възпитание, спорта, кинезитерапията и спортният мениджмънт.

Целта на конгреса е да обедини учени, изследователи и практици за обмен на идеи и изследователски достижения във връзка с различни аспекти на спортната наука и практика.

Приканваме Ви да посетите сайта на конгреса, откъдето бихте могли да получите по-подробна информация за възможностите да вземете участие този научен форум!

Повече информация вижте в приложения файл и на сайта на конгреса www.icass2017.com

Срокът за подаване на абстракт е 30 Април 2017г.

 

 

 

Документи

   Всички новини


Сподели във Facebook Twitter Share