Ќј÷»ќЌјЋЌј —ѕќ–“Ќј ј јƒ≈ћ»я "¬ј—»Ћ Ћ≈¬— »"

ќбщото събрание на ƒ≈ќ»“ избра доц. ¬есела —лавова за директор на ƒепартамента

ƒоц. ¬есела —лавова е нови€т директор на Дƒепартамента по езиково обучение и информационни технологииУ в Ќационална спортна академи€ Д¬асил ЋевскиУ, след като ќбщото събрание на структурата € избра с мнозинство пред други€ кандидат за поста доц. Ќиколина ƒимитрова.

 андидатурата на доц. —лавова бе издигната от гл.ас. ¬ихрен ƒимитров, доктор Ц ръководител на ƒ≈ќ»“ до днес, чийто заместник т€ бе в последните осем години. 

ƒоц. —лавова благодари на своите колеги за гласуваното доверие и изрази надежда, че всички ще продължат да работ€т заедно в дух на толерантност и взаимна етика  с цел издигане нивото както на учебно-научни€ процес, така и на престижа на Ќ—ј.

ѕреди избора —ъбранието прие единодушно отчетни€ доклад на гл. ас. ¬ихрен ƒимитров за дейността на ƒ≈ќ»“ за периода 2015-2019 г. и избра за председател на ќбщото събрание в следващите 4 години гл. ас. Ћейла ƒимитрова, доктор.

–екторът, проф. Ќиколай »зов, прие, по-късно, в кабинета новоизбрани€ директор на ƒепартамента и негови€ предшественик, като отправи пожелани€ за спокойна и ползотворна бъдеща работа с приемственост във всичко положително, направено досега.
¬сички


??????? ??? Facebook Twitter Share