НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

ПОКАНА. НСА ще е домакин на кръгла маса „Спортът, децата и бъдещето“ под егидата на Президента на Република България

Ректорското ръководство на Национална спортна академия има удоволствието да покани академичната общност на кръгла маса „Спортът, децата и бъдещето“.  Тя е под егидата на Президента на Република България - Румен Радев, който ще представи и инициативата си за насърчаване на физическата активност сред децата и подрастващите.

Събитието ще се проведе на 17 октомври 2019 г. (четвъртък) от 10,00 ч. в Заседателната зала, ет. 3 на Ректората – Студентски град.

Водещи експерти в областта на медицината, психологията, педагогиката, физическото възпитание и спорта ще споделят своя опит и знания за психологията на зависимостите, медицината на зависимостите, обездвижването и затлъстяването, противодействието на агресията в училище, добрите европейски и световни практики и др.

            Във форума ще вземат участие членовете на Обществения съвет „Физическо възпитание и спорт“ към Президента, чиято е идеята за неговото провеждане. Поканени са министрите на образованието и науката, на здравеопазването, на младежта и спорта, представители на катедрата по зависимости към Медицинска академия, Столичната организация на БЧК, Държавната агенция за закрила на детето, преподаватели в столични училища.

 Всички


Сподели във Facebook Twitter Share