НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Димитър Бербатов в НСА: Не изпускай от поглед целта!

Студенти, преподаватели и представители на медиите имаха шанса да слушат Димитър Бербатов - едно от най-големите имена в българския и световния футбол - в открита лекция в Национална спортна академия „Васил Левски“ (НСА). Събитието се проведе на 15 май в най-голямата зала на Академията – Аула Максима, под надслов „По моя начин към успеха“.

Бербатов впечатли аудиторията като интересен мотивационен лектор, разказвайки вдъхновяващи моменти от кариерата си на професионален футболист и личностното си израстване.

Лекцията откри лично ректорът на НСА проф. Пенчо Гешев, който отбеляза подходящо избрания момент, а именно в навечерието на 17 май – Деня на българския спорт. Той поздрави Бербатов за предизвикателството да представи академична лекция още преди дипломирането си като магистър на НСА. В кратко експозе проф. Бисер Цолов припомни най-значимите постижения на футболната звезда.

„Какво е успехът? Всеки сам трябва да определи! За мен успехът беше да успея на световно ниво. Всеки сам трябва да дефинира успеха. Това е много важно. В същото време трябва да знае как да понесе този успех“, сподели от собствен опит Димитър Бербатов.

На лекцията присъстваха членовете на Академичното ръководство, а сред гостите се отличаваха проф. Петър Киров – двукратен олимпийски шампион и преподавател в НСА, Петър Стойчев - двукратен световен шампион по плуване в ледени води и докторант в Академията, както и Десислава Кирова (известна като Дейзи Ланг) - световна шампионка по бокс. 

Видео от лекцията можете да видите във Фейсбук:
https://www.facebook.com/nsamanagement/videos/689079428181299/?__tn__=%2Cd%2CP-&eid=ARBYJmYpDDvgI8I1HtHEXghpvVxI8_VltZAUS44RRWpCHxlxNepGcB-l3Axdnv8cJva7BWKibwk6fRfy

и ТУК
Всички


??????? ??? Facebook Twitter Share