НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Ректорът поздрави студентите доброволци в Мултиевропейското първенство по таекуондо

Студенти от различни специалности на Национална спортна академия „Васил Левски“ се включиха активно като доброволци във вторите Мултиевропейски игри по таекуондо (21-24.03.2019 г., София), с което подпомогнаха провеждането на международния турнир на високо ниво.

Благодарение на своята всеотдайност, отговорност и професионализъм студентите от Академията се справиха отлично с редица предизвикателства  и проблемни ситуации в първенството, разказаха организаторите от Българска федерация по таекуондо – стил ВТ, които изпратиха благодарствено писмо до ректора на НСА проф. Пенчо Гешев.

В знак на признателност към НСА за оказаното съдействие секретарят на БФТ Илия Димитров връчи почетен златен медал на проф. Гешев. На специалната среща с доброволците в ректорския кабинет присъства и Димитър Аврамов - преподавател по таекуондо в НСА и член на Управителния съвет на БФТ.

От своя страна ректорът проф. Гешев поздрави студентите за отлично свършената доброволческа работа с принос към утвърждаването на обществения авторитет на Национална спортна академия.

 
   Всички


Сподели във Facebook Twitter Share