НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Кубрат Пулев завърши обучението си в НСА

Кубрат Пулев се представи отлично на защитата на дипломната си работа в Национална спортна академия „Васил Левски“ и от днес българската звезда в тежка категория на професионалния бокс е дипломиран треньор. Кубрат вече успешно развива треньорските и мениджърските си умения в спортния център, който откри заедно с брат си Тервел през 2015 г., а едновременно с това се подготвя за евентуален двубой с американеца Джарел Милър.

Дипломната работа на Кубрат бе на тема „Личностни характеристики и нагласи за агресивно реагиране при състезатели по бокс“, а негов научен ръководител бе доц. Галина Домусчиева-Роглева. На защитата му присъстваха зам.-ректорът по международната и научната работа проф. Татяна Янчева, деканът на Треньорски факултет проф. Красимир Петков, наставникът му в НСА доц. Евтим Лефтеров и преподаватели от катедра „Тежка атлетика, бокс, фехтовка и спорт за всички“. Боксьорът нееднократно е заявявал намерението си да продължи следването си в НСА, след като завърши бакалавърската си степен на обучение, така че е въпрос на време той да избере подходяща специалност.

В момента в НСА „Васил Левски“ тече подаването на документи за кандидатстудентски изпити, което ще продължи до 6 юли включително.

 

    Всички


Сподели във Facebook Twitter Share