НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

НСА ще отбележи 75 години отдаденост на спорта със Спектакъл „Расте, но не старее“

В чест на 75-ата годишнина от основаването на Национална спортна академия „Васил Левски“ творчески екип и над 500 студенти и преподаватели от НСА подготвят грандиозен шоуспектакъл. За да отговорят на интереса на многобройната спортна общественост организаторите са предвидили две представления, които ще се представят на 2 декември (събота), съответно от 14 и 18 ч. в Зала 1 на Националния дворец на културата.

Спектакълът се организира съвместно със Столична община като част от програмата на София-Европейска столица на спорта 2018 и ще представи историческия преход в развитието на спорта по нашите земи още от времето на траките, за да достигне до съвременните спортове с атрактивни демонстрации и мащабни творчески решения. В спектакъла ще участват олимпийски, световни и европейски шампиони, с чиято поява на сцената аудиторията ще си припомни най-значимите спортни успехи, изправяли на крака не само нацията ни, но и света.

Входът за събитието е с покани. Всички възпитаници на Национална спортна академия, които желаят да присъстват на събитието могат да получат покани в Ректората на Академията в Студентски град, съответно: за представлението от 14 ч. – при г-жа Румяна Ченалова , кабинет 202, за представлението от 18 ч. – при г-жа Стефка Кончева, кабинет 306.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Всички


Сподели във Facebook Twitter Share