НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Куп родни спортни звезди станаха магистри в НСА

Срокът за подаване на документи за платена форма на обучение в магистърските програми е удължен до 11 октомвриЗлатните момичета на художествената гимнастика, футболистът Димитър Бербатов, медалисти по борба и още много спортисти кандидатстваха в магистърските програми на Национална спортна академия“Васил Левски“.

Християна Тодорова, Ренета Камберова, Цветелина Найденова и Михаела Маевска продължават образованието си в Академията и ще бъдат отново заедно в специалността „Спортна журналистика“. С тях ще учат и гимнастичките Мелани Коларова и Камелия Угринова.

Един от най-успешните български футболисти в последните години Димитър Бербатов логично, отново избра програмата „Спортен мениджмънт“ в дистанционна форма, където колега ще му бъде световният шампион по бокс Детелин Далаклиев. „Спортен мениджмънт“ записаха бронзовият медалист от световното първенство по таекуондо Владимир Далаклиев, бадминтонистката Петя Неделчева и тенисистката Далия Зафирова.

Световният шампион по борба Иво Ангелов, петият на олимпиадата в Рио Николай Байряков и неговият колега Даниел Александров, който спечели бронза на Европейските игри в Баку се насочиха към програмата „Спорт за високи постижения - борба“, а представителките на нежния пол в този спорт - медалистките Евелина Николова и Джанан Манолова записаха „Спорт и сигурност“.

Срокът за подаване на документи за платена форма на обучение в магистърските програми е удължен до утре /11 октомври/. Повече подробности вижте в сайта: http://www.nsa.bg/bg/page,1099

    Всички


Сподели във Facebook Twitter Share