НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Кръгла маса и Международна научна конференция „Европейско образование“

На 20 и 21 септември в Национална спортна академия „Васил Левски“ ще се проведе десетата юбилейна научна конференция „Европейско образование по Wellness&SPA&Thalasso култура в България и на Балканите“. Събитието е част от официалната програма по честване на 75-годишнината на Академията и се организира от Катедра „Водни спортове“ и Програмен съвет по Wellness&SPA култура .

Програмата включва:

20 септември, 16:30-18:30 ч., Заседателна зала на НСА - Кръгла маса и церемония по присъждане на награди

21септември, 9:30-17:30 ч., Заседателна зала на НСА - Международна научна конференция „ИНОВАЦИИ В РЕКРЕАТИВНАТА&WELLNESS ИНДУСТРИЯ И НИШОВ ТУРИЗЪМ“

Конференцията се провежда с финансовата подкрепа на Фонд научни изследвания към Министерството на образованието и науката. Официалните събития са под патронажа на ректора на НСА проф. Пенчо Гешев и Столична община, с партньорството на Уелнес институт- България, Клъстерна платформа „Водата за глобално здраве“ (която ще предава на живо събитията) и Балкански клъстер за здравен, Wellness&SPA туризъм. С научни доклади участват изследователи от Англия, Русия, Черна гора, Сърбия, Македония, Гърция, Словения, Албания, Румъния, Турция и 7 български университета.

Пленарни лектори ще бъдат Елена Богачева (Русия), президент на Международен Wellness&SPAСъвет и проф. Тери Стивънс, вицепрезидент на "Global Wellness Institute" (САЩ).

Събитията могат да се проследят в реално време във Фейсбук, на: Global Water Health.

 Документи
   Всички


Сподели във Facebook Twitter Share